Avsnitt 6: LIZA WITH A Z

 
STELLAN REKOMMENDERAR: 
 
Nintendo 3DS xl
Varför? 
Stor skärm. Roliga spel. 
 
Dominion BIG BOX
Varför? 
Roligt kortspel. Billigare än att köpa spelet + expansionerna var för sig. 

Kommentarer
Postat av: Petra

Vad gosig du ser ut med kudden! :-D .. Måste bara säga att jag är en gnutta avundsjuk nu, jag älskar animal crossing! Angående depression.. Jag lider faktiskt av höstdepression. Ja inte nu mer, men när september kommer och man känner att det börjar bli lite kallare blir jag sur, grinig och ledsen.. Lite jobbigt faktiskt, men sen när vintern kommer tänker jag mest på julen och alla fina lampor, dekorationer och liknande så då försvinner alla dessa "ledsna" tankar som leder till depression.. Jag och min pojkvän gissade båda på Liza Minelli. Det är för vi fick höra om operationerna och längden, så även fast det blev lite googlande mot slutet hade vi rätt från början :-D Yay! Gillar "Stellan rekommenderar" :-) Det var roligt!

Tips:
BILDER SOM DU RITAT? Du ritar sååååå fint... Får aldrig nog av teckningarna :-D Kram!

2012-11-26 @ 06:19:42
Postat av: Binisen

Hej Stellan den söte! :)
Jag vill ha en kram (virtuell eller riktig kvittar) Som pris. Eftersom att jag sitter hemma snorförkyld för tillfället :(

Ja jag känner av en starkare vinterdepression i år än vad jag gjorde förra året. Men kan bero på att jag får flash-backs pga traumat förra året.
Min pyskolog och jag ska börja bearbeta det traumat så att jag kan lämna det bakom mig, sen ska nog det vara ur världen.
ÄLSKAR SNÖÖÖÖ btw :P
KJAMAS <3

2012-11-26 @ 09:07:00
Postat av: Ce

Wiie jag gissade rätt :-)
Det där med årstidsdepression känner jag igen, har i 12 år haft senhöst/vinterdepression, och har ätit zoloft mot det. Jag har faktiskt slutat med den nu, och känner att det går bra :-) försöker göra saker som jag mår bra av, och det du nämner, med solljus,dygnsrytm och motion funkar jättebra! Sen tror jwg det är viktigt att tillåta sig ha pissiga dagar, för mig släpper då "pressen" på att jagskaintemådåligtjagskaintemådåligt.

Jag vill vända på det där med vinsten i Liza-tävlingen, vill ge dig en present! Maila mig din adress så kommer en liten present på posten, för du är så söt!

<3

2012-11-27 @ 00:51:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0